Terug naar overzicht

Gebouw 1

Te koop
Noorderstraat 275-1 t/m 12
115m²

Gebouw 1 is een bedrijfsverzamelgebouw opgedeeld in 12 afzonderlijke units.
Afhankelijk van de bouwfase is het mogelijk om éen of meerdere units aaneen te schakelen.
De units zijn voorzien van een loopdeur en een elektrisch bediende roldeur optioneel uit te rusten met een afstandsbediening.
Deze ruimtes zijn zeer geschikt voor kleine bedrijven, internetwinkels, opslag van goederen.

Begane grond

De oppervlakte van deze ruimte bedraagt ca. 60 m² en is geheel voorzien van een gewapende betonvloer 150mm dik. Tegen de achterwand is rioleringsbuis geplaatst t.b.v. het plaatsen van een toilet of spoelwater. Het is mogelijk om deze buis te verlengen naar de bovenetage.De afwerking rondom de wanden is ral….Op de begane grond etage is een stalen trap geplaatst naar de eerste verdieping.

De bovenetage

De oppervlakte van deze ruimte bedraagt ca. 58m², de vloer bestaat uit een houtvezelplaat 38mm dik geplaatst op houten balken. Aan de deurzijde is een raamkozijn geplaatst met een kantelbaar raam.

Geinteresseerd in dit pand?

Installaties en nutsvoorzieningen

Er is een rioleringssysteem die via een pompgemaal  loost op het gemeente riool, alle kosten en Heffingen worden rechtstreeks aan de eigenaar in rekening gebracht ofwel doorberekend door de VVE waaronder de service kosten van het pompgemaal. Het hoofdgebouw is voorzien van een 3 groepen van 80 Ampère stroomaansluiting die naar de diverse units wordt verdeeld, uitgaande van 4 groepen van 15 Ampère. De verbruiksmeter zijn afzonderlijk echter centraal gesitueerd in de hoofdmeterkast van het gebouw. Via de Vereniging van eigenaren (VVE) worden deze kosten maandelijks verrekend / berekend. Iedere unit is aangesloten op het KPN glasvezelnetwerk, de hardware aansluiting is al gerealiseerd. Wel dient iedere eigenaar zelf een contract te sluiten bij KPN voor de levering. Nabij dezelfde plek is een waterverbruiksmeter geplaatst, Deze wordt jaarlijks door de VVE opgenomen.


De bestrating / verhardingen

Het terrein is nu ontsloten via de toegang via de Noorderstraat 265, Het is de bedoeling dat de ontsluiting op termijn wordt verplaatst naar de achter gelegen landbouwweg. Indien dit het geval is, komt het recht van overpad langs Noorderstraat 265 te vervallen echter blijft deze beschikbaar voor nooddiensten. De gekozen verharding bestaat uit betonklinkers. Alle bestratingen welke deel uit maken van het basiskavel komen in eigendom van de VVE. Het onderhoud, schoonhouden enz. , wordt verzorgd en betaald vanuit de VVE service bijdrage. Het is niet toegestaan om voertuigen of materialen buiten de bedrijfsruimtes te plaatsen dan wel te parkeren. Uitsluitend kortstondig parkeren (minder dan 8 uur) is toegestaan voor de eigen deur. Wel dient men er rekening mee te houden dat de naastgelegen eigenaren niet gehinderd mogen worden in het komen en gaan naar hun bedrijfsruimte.

Eigen vergunningen of beschikkingen

Indien de units worden gebruikt voor opslag en stalling zijn er veelal geen extra vergunningen noodzakelijk. De koper dient dit zelf te verifiëren. Voor gebruik als bedrijfsruimte dient de koper zelf zorg te dragen voor een omgevingsvergunning. Deze kunt u aanvragen via het omgevingsloket (www.omgevingsloket.nl) waarbij u rekening moet houden dat dit kosten met zich mee kan brengen. Deze locatie valt onder industrie categorie 2. Dit hou in dat uitsluitend bedrijfsactiviteiten die onder deze categorie vallen zijn toegestaan op deze locatie. (www.planviewer.nl) uiteraard kunt u altijd informatie hierover vragen bij de Gemeente Midden Groningen

Optionele mogelijkheden

  • Samenvoegen van bedrijfsruimten:  Kan uitsluitend voorafgaande de start van de opbouw 
  • Infraroodverwarming: Reinders Installatiebureau Foxhol kan u hierin adviseren en dit aan u offreren.
  • Ledverlichting, installatie werkzaamheden: Reinders installatiebureau Foxhol verzorgd voor ons de installatie werkzaamheden en kan deze aan u offreren.
  • Afstandsbediening op de roldeur: Cymac BV kan dat tegen meerprijs voor u regelen.  
  • Plaatsen van een eenvoudige toilet met wasbak (unit) 

Geinteresseerd in dit pand?

Op zoek naar een bedrijfspand?
Wij nemen u de zorg graag uit handen!

Contact opnemen